att vara själv

Hejhej från skrivbordet. Ibland flyter dagarna bara på. Har i några dagar haft lägenheten för mig själv och det var v ä l b e h ö v l i g t. Senast var för sex veckor sedan!?

Det blir oftast så, speciellt på sommaren, att det är hit och dit och människor runt mig och introverta jag blir lite trött och förvirrad. Sedan i vår har jag första gången en lägenhet som går att trivas i även på sommaren. Lagar kaffe om morgnarna, läser i fåtöljen, jobbar timtal vid datorn, tar paus för att möblera om balkongen. N j u t e r. Sedan saknar jag människor och sitter på en bar ett par timmar. Tänker att hur skulle jag kunna bo på en ö som jag drömt om utan att kunna sitta på en bar med vänner och bra musik och en öl?

0E7A3454.JPG
F8C2B1F2-799E-4364-9379-07FCB853FA5F.JPG

Efter några dagar ensam blir jag alltid sällskapssjuk, uttråkad och ledsen över att inte vara omgiven av andra. Samlar krafter genom att vara själv, mår bäst genom att vara med andra.

De flesta kvällar har jag suttit och skrivit eller läst. Trivts i vår lägenhet med utsikt över trädtopparna. Jag hör kyrkklockorna ringa genom vår öppna balkongsdörr. Funderar mycket på det senaste året och på den kommande tiden, att allting är så öppet just nu. Och att jag känner en så enorm frihet i det.